kolmapäev, 16. juuni 2010

Tamsalu Xdream, varasügisene kesksuvi

Veidi enne kesksuve, 13.juunil, oli ilm sügisjahe: 10 kraadi sooja, tuul ja vihm. Nii nagu Eestimaal suviti ikka!
Sobiv ilm seikluspordi võimete prooviks Tamsalus.
Seekord üritasime parandada oma Sakus saadud tulemust, mis tegelikult polnudki nii kehva, kuid kanuuetapil saadud 45 min trahvi kukutas meid parajalt tahapoole. Eks reegleid tuleb tunda, kuid senini polnud keegi tähelepanu juhtinud kanuuetapi ühe ja ainsa liikme punkti võtmise reeglile. Ja eks trahv ja karistus olegi parim viis inimlooma õpetamiseks ning kasvatamiseks.

Nagu arvata oli toimus stardis hajutamine, seekord tulipiga. Jagasime punktid laiali ning liikusime rajale. Minule jäi punkt 31 ehk A. Rahvamass kandis kaasa ning mingi hetk sain aru, et olen suundumas jumal teab kuhu. Tulin stardi juurde tagasi ning jooksin tulipit näpuga järge ajades sujuvalt punktini. Edasi juba suusatunneli juurde, kus suhteliselt palju rahvast oma tiimiliikmeid ootamas.

Teisena tuli Margus ja lõpuks viimasena Kapten Kala,kes teatas, et punkt jäigi leidmata. Kehv algus viis Kalmeti emotsioonid liig negatiivseks ning muidu meie parim kaardilugeja jäi kogu võistluse jooksul tagsihoidlikuks.

Järgmine jooksu punkt tihedas võsastikus tekitas veidi segadust, kuid kui see leitud, siis hakkas edasine juba sujuma. Tõusime jooksuetapi alguse 64 kohalt 32-ks.
Järgnesid rattaetapid, millega veidi kukkusime, puuliikide määramisega aga tõusime 30-ks.

Joonorienteerumine sellisel maastikul oli meile raske ülesanne, kuid meist sibasid mööda Soosambla mehed, kelle oskusi tundes usaldasime oma saatuse nende kätte. Usaldus õigustas ennast.

Kanuuetapid kulgesid keskmiselt ja koht paranes, olime juba 26 positsioonil.
Kärjääri rattapunkti võtmisel lõi Margusel kramp jalga ning pidime veidi hoogu maha võtma. Õnneks jalg taastus ja saime peagi jätkata.

Viimase rattapunkti võtmiseks jõudsime suusarajale just hetkel kui X6 meeskonna mehed kurbade nägudega punkti 31 juurest tagasi jooksid. Pinnisin Urmast Salomoni lipu olemasolu kohta, kuid sain soovitusliku vastuse: mine vaata ise järgi. Kuid vaatamiseks polnud põhjust, sest oli selge, et minna ei tasu ja suundusime nende sabas 33 punkti. Õige valik parandas meie kohta veel paari positsiooni võrra.

Lõpptulemus oli hea, kuigi oleks võinud veelgi parem olla!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar